Σήμερα στις 30/1/2019, δόθηκε συνέντευξη τύπου, της Δημοτικής Κίνησης ΗΛΙΟΥ-Πόλις και του υποψήφιου Δήμαρχου Χρήστου Κοκοτίνη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου «Κ. Κονδύλης». Πλαισίωσαν τον Υποψήφιο Δήμαρχο ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Δημοτικής Κίνησης Παναγιώτης Πατσαβός και ο δικηγόρος , μέλος της νομικής ομάδας του Νίκου Καραβέλου που υποστήριξε την υπόθεση της δημόσιας περιουσίας στον Δήμο μας, Γιάννης Βρεττός

Παρουσιάσθηκαν οι θέσεις της Δημοτικής Κίνησης για τη Δημόσια περιουσία και το θέμα των ακινήτων του Δήμου, που βρίσκονται στη διαχείριση της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης απαντήθηκε πλήθος ερωτήσεων των τοπικών δημοσιογράφων της πόλης.

Τονίσθηκε ότι, η Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-Πόλις, συμμετείχε διαχρονικά σε όλους τους αγώνες για τη διεκδίκηση της Δημόσιας περιουσίας με σκοπό την αξιοποίησή της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ιδιαίτερα επισημάνθηκε, μεταξύ των άλλων, η ενότητα που απαιτείται και ο στρατηγικός σχεδιασμός που πρέπει να υπάρξει, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραχώρησης των ακινήτων της Ηλιούπολης στο Δήμο, πολιτική που εκφράζεται και με το σύνθημα της Δημοτικής Κίνησης «Ενώνουμε την Ηλιούπολη».

Το Γραφείο Τύπου